

Realizujemy tylko transakcje z odbiorem osobistym
Odbierz produkt osobiście w sklepie nie ponosząc dodatkowych opłat
(Proszę podać link produktu w wiadomości)
Produkt powstał z połączenia trzech rodzajów mąk naturalnie bezglutenowych: kukurydzianej, ryżowej, gryczanej. Ze względu na swój kształt makaron doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju sosów.
Produkt nie zawiera glutenu, skrobi pszennej, mleka, jaj, soi i czekolady.
SKŁADNIKI:
Mąka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka gryczana (15%).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1563 kJ/ 369 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,01 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,03 g
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.