

Realizujemy tylko transakcje z odbiorem osobistym
Odbierz produkt osobiście w sklepie nie ponosząc dodatkowych opłat
(Proszę podać link produktu w wiadomości)
Mąka bezglutenowa Uniwersalna do wyrobu domowych makaronów, naleśników czy też pierogów. Mieszanka skrobi kukurydzianej oraz maki kukurydzianej przeznaczona do przygotowywania pierogów, makaronów, naleśników, zacierek, racuchów, panierowania mięsa i innych potraw niezawierających glutenu, pszenicy, konserwantów.
Produkt nie zawiera glutenu i laktozy.
SKŁADNIKI:
skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1548 kJ/365 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 86 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 4,5g
Białko: 1,2 g
Sól: 0,01 g
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.