

Realizujemy tylko transakcje z odbiorem osobistym
Odbierz produkt osobiście w sklepie nie ponosząc dodatkowych opłat
(Proszę podać link produktu w wiadomości)
Składniki:
Cukier kokosowy EKO powstaje w procesie przetwarzania kwiatów palmykokosowej. Nie podlega on rafinowaniu, dzięki czemu zachowuje naturalny, ciemny kolor. Zawarte w kwiatach palmy kokosowej soki obfitują w naturalne drożdże, enzymy, aminokwasy, mikroelementy oraz witaminy.
Produkt wyróżnia się aromatem karmelowym. Świetnie sprawdza się przy wypiekach, deserach oraz do słodzenia zimnych i ciepłych napojów.
Jego niewątpliwą zaletą jest mniejsza zawartość kalorii, co na pewno spodoba się łasuchom, którzy chcą zadbać o linię.
W produkcie tym znajdziecie ważne dla organizmu pierwiastki, takie jak magnez, potas, fosfor, żelazo orazwapń.
Cukier kokosowy sprawdzi się świetnie jako zamiennik dla cukru białego, miodu lub melasy.